27 aug – 13 sep

“Jag har målat på canvas, ritat och designat sedan jag var ung. Älskar att porträttera djur och människor just för att de ger mig nöje och glädje. Jag fann inspirationen att börja måla med olja och akryl på ett professionellt sätt för att uttrycka allt gott jag mött och möter. Har också börjat med pastell och färgpennor för att rita ensam djur och människor.
Vad jag vill förmedla med min konst är något stark, samtidigt någon fredlig och glad känsla dock ensam. Jag vill behålla kroppen mer neutrala medan bakgrunden är mer abstrakt och impressionism. Skapa den stunden som är vackert och fantastisk med ett ensamt djur eller människa. Objekten i varje verk uttrycker en typ av känsla som jakt och lust för något. Betraktaren kan själv bestämma hur den upplever verken.

Hoppas att ni njuter av det!”
Samaneh Shabani Åhrling