5 – 23 dec

“Jag är född och uppvuxen i Arvidsjaur. Båda mina föräldrar är/var kreativa människor. Min mamma med mjuka material, garn och tyger. Min pappa med främst trä och motorsåg, han har bl a gjort trä-älgfamiljen i Arvidsjaur.

Sedan 2007 är jag bosatt i Kåge med min familj. Där arbetar jag som undersköterska i hemtjänsten. Jag har alltid målat och pysslat, och har sagt i flera år att när jag blir pensionär ska jag söka konstlinjen på Solvik. För ca 2 år sedan var jag nära att gå i i väggen. Då väcktes tanken att det var nu jag skulle söka till Solvik. Jag är nu inne på andra året och trivs jättebra.

Naturen, skogen och fjällen är där jag tankar energi, dit jag söker mig när livet går på högvarv. Där hittar jag tillbaka till min rytm. Det är också där jag oftast hittar min inspiration.” Varmt Välkomna!