30 okt – 17 nov

“Min livsresa började i Malmberget, Lappland där jag föddes och bodde under mina första år innan jag tillsammans med familjen flyttade till Boden där jag växte upp. Sedan många år bor jag i Umeå.

När vi stannar upp, lyssnar inåt och betraktar ger vi oss möjlighet att vara närvarande i nuet. Med medveten närvaro kan vi lättare höra vår inre röst, låta fantasin flöda och bli balsam för själen. Jag tycker om att låta pennan bli en förlängning av hjärtat och reflekterar gärna om livet och vad det kan innebära att vara människa. Frön från möten med människor som jag mött under livets stig tillsammans med mina reflektioner är det som skapat texterna i mina böcker ‘Vintersnö viskar om livet genom fyra årstider’. En bokserie om fyra böcker; Sommar, Höst, Vinter och Vår.

Bilderna i Vintersnöböckerna och mina konstverk är unika ögonblick som naturen i Västerbotten bjudit mig på. Min fotokonst är spunnen ur min kärlek till naturen. Det vackra, livgivande och helande rummet som finns där någonstans för oss alla och som viskar – Vakna Livet är Nu!

Den här konstutställningen består av verk från serien Bubbles som ingår i min portfolio The Secret Sounds of Nature. Se gärna mer på min hemsida www.karolinalindgren.se

Till dig som läser det här önskar jag en fin dag!” Välkomna!