29 aug – 15 sep

“Jag är en konstnär som fortfarande försöker hitta mitt konstuttyck. Jag har varit aktiv konstnär sedan 2018 när jag påbörjade konstutbildningen på Solviks Folkhögskola. Innan dess har jag inte målat och hade svårt att tro att jag kunde måla över huvud taget. Att ha en egen utställning känns som en seger och en utmaning.

Jag hade svårt att välja vad jag skulle ta med i utställningen och har funderat mycket fram och tillbaka. Till slut valde jag att gå tillbaka till de material som jag först blev förälskad i, fineliners och akryl.

Jag har försökt släppa kraven på mig själv och bara måla utifrån infall och tankar. Så i denna utställning kommer mina tankar. Dels tankar om att leka med akrylfärgen, låta det bara flöda runt på duken. Men också tankar om mitt engagemang i fred, miljö, feminism och mänskliga rättigheter.” Varmt välkomna!