Just nu ställer Gunnar Enqvist ut sina tavlor hos oss. Gunnar är en härlig äldre man med massor med humor och tokigheter i sig. Han har hunnit med mycket kreativt i sitt liv; skrivit böcker, spelat in musik, turnerat och målat tavlor. Dessutom är han en duktig berättare. Hans stora intressen är musik och havet. Vilket syns i hans linjeteckningar i blyerts och tusch. Själv har han en båt som han och familjen tillbringat mycket tid i. Han kallar utställningen för “Musikaliska bilder med humor och stänk av hav”. Till varje bild har han skrivit en liten dikt. Idag under vernissagen har han sagt att han kommer berätta något eller kanske spelar musik. Vi vet inte riktigt vad som kommer hända och jag tror att det är lite så att umgås med Gunnar. Att man inte riktigt vet men något som är säkert är att han bjuder på humor och tokigheter. Varmt välkomna!

Denna utställning har tidigare visats på Bilda.