Det första man märker nu när man kliver in i våran butik är de magiska verken av Elaine Lundberg. Elaine kommer från Piteå och ställer just nu ut hos oss en samling tavlor som verkligen fångar den nordiska vinterkänslan. Hon avbildar stämningsfulla vinternätter och norrskenshimlar med klara färger och små, roliga detaljer. Vissa av hennes verk innehåller till och med självlysande färger som lyser upp i mörkret. Om man någonsin har spenderat en liten stund av att bara njuta av stillheten, skönheten och tystnaden som landskapen runt oss har att erbjuda så kommer man direkt att känna igen den känslan i hennes verk. Hon har arbetat i blandade medier, men majoriteten har varit akryl och akvarell (med ett litet stänk av glitter). Välkommen in och njut av den nordiska naturen. // Vår praktikant Arvid.