Nu är konstveckan i Kvarnbyn Burträsk slut. Den 1 juli besökte jag utställningen. Mitt första besök i Kvarnbyn. Det var otroligt vackert och vädret bidrog till en idyllisk känsla.

Konstutställningen ”Konst i Byastugan” har varit ett uppskattat utflyktsmål i drygt tjugo år tillbaka dit utställare bjuds in från hela länet för att dela med sig av sin konst. Ett 25-tal konstnärer i olika åldrar och kön ställde ut konstverk i olika tekniker som olja, akryl, tusch, foto, keramik, akvarell m.m. En spännande blandning av motiv och uttryck. Några av konstnärerna har även haft utställning hos oss vilket jag tyckte var roligt.

För de fikasugna tyckte jag och mitt sällskap att det var kul med ”fikatallrik” där man fick köpa sig ett fat med tre olika kakor. Ett till plus var den otroliga björkallén som man passerar till utställningen. Europas längsta björkallé faktiskt. För mig blir det nog ett besök nästa år också.