I vår akvarellkampanj ingår bl.a. dessa produkter:

Akvarellmarkers

Högpigmenterad och vattenbaserad marker som ger ett professionellt resultat med precision. En av de senaste innovationerna inom akvarell som ger dig en ny dimension i ditt skapande med akvarell. Markerna är försedd med två ändar, en tunn spets och en tjockare med tätt pensel, som gör att du får 2 olika tjocklekar och kan skapa detaljerade verk i flera dimensioner. Finns i ask med 6st pennor och ett reseset med 8st pennor, 2st penslar, 1st vattenflaska, 1st hopvikbar vattenskål, 12st mindre Arches ark.

Akvarellkritor

Dessa professionella akvarellkritor erbjuder samma fina färgkvalitet som Winsor & Newton’s akvarellfärger men i en krita för ökad mångsidighet. Genom att lägga till en unik möjlighet till ditt skapande, kan färgen appliceras direkt på papper som med en penna, sedan vätas för att skapa fantastiska, mjuka akvarelltoner – även flera år senare. Kritan gör det möjlighet att ändra eller lägga till nya lager för ett fritt skapande utan begränsningar. Finns i ask med 10st kritor.

Välkommen in och testa!