På fredag den 1 juni kör vi igång med vår akvarellkampanj!

15 % rabatt på allt akvarellmaterial. Det innefattar bl.a. alla akvarellfärger, både tuber och koppar. Våra märken är Winsor & Newton och Lukas. I färdiga lådor har vi lite flera. Så som Sennelier och Rembrandt. Vi har även akvarell i lite andra former som i kritor, markers och andra pennor. Vi kommer också ha rea på Ecoline i både pennor och flytande vattenfärg. Självklart är det 15 % på alla akvarellpenslar. Passa på att testa SoftAqua från Raphael. En underbar djurfri pensel som tar syntetpenseln till en helt ny nivå. Ny typ av vågig syntetfiber som håller upp dubbelt så mycket vatten som jämförbara konkurrenter. Rean gäller även tillbehör som natursvampar, sprayflaskor, tejp, olika medier m.m. Papper har vi Arches och Langton (och Prestige) i både ark och block. Självklart i olika gräng och storlekar. Vi har även olika akvarellset och det kanske smyger in lite annat också på rean. Kom in så får ni se! Passa på att handla inför sommaren så du är redo att sitta ute och måla 🙂

Vi kommer ha framme lite olika färger, papper, penslar och annat som man får testa.

Varmt välkomna!